Dan A. Petre

Cineva s-a născut 20 de ani prea târziu!

In Media, Politice, Rants on Februarie 21, 2008 at 2:21 pm

De mult nu am mai citit un articol de fond demn de 26 ianuarie. Numita Elena Udrea, auto-proclamată expert în relații internaționale comite un post de zile mari pe blogul propriu și personal:

"In timpul campaniei pentru Presedintia Romaniei, Traian Basescu a vorbit despre dorinta de a reda demnitatea romanilor, de a le reda increderea in propria valoare, de a-i vedea mergand cu capul sus pe strada. Politica externa construita de actualul Presedinte este in sfarsit una coerenta si consecventa, care a transformat Romania intr-un partener credibil pentru aliatii nostri, care si-a stabilit coordonatele pornind de la interesul national. Astfel, s-a afirmat o axa a securitatii nationale care trece prin Bucuresti, Londra, Washington si in acelasi timp s-a declarat apartenenta Romaniei la valorile Uniunii Europene. Politica externa se defineste pornind de la realitati precum acelea ca suntem membrii NATO, UE, tara riverana Marii Negre, in vecinatatea Eurasiei. Toate atuurile sunt valorizate in incercarea de a face din Romania o voce ascultata in plan international. In ciuda unor critici nefondate care s-au auzit acasa, pana si Vladimir Putin a dat exemplul tarii noastre atunci cand a vorbit despre bunele relatii ale Rusiei cu alte  state.

Restul aici http://www.elenaudrea.ro/blog/2008/02

Ok, înțeleg că distinsa doamnă este un aprig admirator al Președintelui Băsescu, dar o asemenea alăturare de fapte contradictorii care să fie prezentate ca o victorie absolută și necruțătoare asupra dușmanilor de clasă (și de casă) nu am mai citit din zilele cu 26 ianuarie! Poate dna îl propune pe TB la "Premiul Simba pentru Pace", făcând-ul al doilea recipiendar al prestigioasei distincții, după NC.

Powered by Qumana

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: